Nincs termék  a kosárban, összesen
0,- Ft összegben.
Elérhetőség / Mobil

Termékek
teljes kínálatunk (575 termék)
Kapcsolat
Ahol elér minket
Rólunk mondták
Vásárlóink véleménye
Adatvédelmi nyilatkozat
Adatvédelmi irányelveink
Vásárlási feltételek
Az alábbi feltételekkel vásárolhat
Színelmélet
Színelmélet
Rólunk mondták
Nyitólap / Rólunk mondták

Üdvözlöm!
 Én S.H.E vagyok, nekem készítette egy hónapja a sárga takarót, amit a hugomtól kaptam nászajándékként. Gyönyörű lett, és a páromnak is nagyon tetszik (ami, amúgy ritkaság). Szóval ezúton is köszönöm. Szeretnék rendelni hozzá két párnát is,de azt, majd megteszem a honlapon. Csak szerettem volna megüzenni, hogy tényleg nagyon jó munkát végzett, mindenkinek tetszett. Minden jót, és további jó munkát!

/Nagyon köszönöm! A  szerkesztő/

Szia Edit!
 
Most van egy szösszenetnyi időm, úgyhogy megírom, hogy a gyerekeim teljesen odáig voltak a takaróktól!!!!! Nem is gondoltam volna!!! Benedek nem értette első este, hogy miért nem takrózhat azzal az új gyönyörű vonatos takaróval. És ezt Ő mondta így!!!! Persze a párnákon akart feküdni!!!
Sára meg nem tudott elszakadni az állatkáktól!!!
Szóval még egyszer nagyon-nagyon köszönöm!!!! Áldom a szerencsémet, hogy megtaláltalak és hogy Téged választottalak a sok hírdető közül!!!!
Ezúton kívánok Nektek nagyon-nagyon boldog új évet, és gyönyörű sok szép munkát:-)))
 
Puszi
E

Már meg is érkezett a falvédő!
Hát ez tényleg VIRÁGOSKERT! Gyönyörű, nem tudok betelni vele, szerintem az egész rokonság a csodájára fog járni! Szépek a színei, jó érzékkel válogattad össze, átsüt rajta az öröm, amivel készítetted! Ha ezentúl gyakran fogsz csuklani, ne csodálkozz, mert minden nap rád gondolunk, mikor a virágaidat nézzük!!!!! Abszolut várakozáson felüli. Nagyon köszönöm Neked!
Sok szeretettel gondolok Rád!!
T


 

Bocs, eddig nem tudtam írni, de tegnap este végre láttam ŐKET!!! Tényleg szebbek, mint a fotón! A mamának is annyira tetszik, hogy rögtön ki akarta fizetni, hogy tőle kapja a leány :))))).
A falvédő a kedvencem. Sikerült elérned a lehetetlent és felülmúltad a várakozásaimat. Ez eddig soha senkinek nem sikerült, de ehhez már biztos hozzászoktál :).
A lelekesedésem csak azért hagyott alább, mert nyuszi-ajándék lesz, az meg még olyan messze van :(((((((((.
Alig tudtam elszakadni tőlük tegnap. Még mindig nem értem, hogy ennyi idő alatt, hogy tudsz kiállni egy ilyen szép kollekcióval. Profi vagy, mindenkinek ajánlani foglak.
Ha fennt lesz, küldök róla fotót.
Addig is vigyázz magadra, alkoss sok szépséget. Figyelni fogom a munkáidat az biztos. És az is valószínű, hogy nem utoljára vásároltam tőled.
Minden jót!
H

Tegnap épségben megérkezett a küldemény, valami meseszép, nagyon szépen köszönjük!!! Teljesen megfelel az elképzeléseinknek, mind színvilágában, mind pedig a minták terén! Nagyon-nagyon aranyos lett, ez a meleg színösszeállítás kellőképpen feldobja a barna alapszínű „komoly” bútort!

Még egyszer köszönjük szépen a pontos, precíz, korrekt munkádat, a jó kapcsolattartást, az ötleteket!

 Szívből foglak ismerőseimnek is ajánlani! J

 Remélem, egyszer még „találkozunk”, hátha lesz második gyerkőc is…. Neki is kellhet valami J

 További sikeres munkát, jó alkotást, sok-sok ihletet kívánunk!

N család

 


Köszönöm MINDENKINek!!

 


Kinálatunkból
Kategóriák
Díszpárna
Díszpárna
13 termék
Gyerek falvédő
Gyerek falvédő
113 termék