Nincs termék  a kosárban, összesen
0,- Ft összegben.
Elérhetőség / Mobil

Termékek
teljes kínálatunk (575 termék)
Kapcsolat
Ahol elér minket
Rólunk mondták
Vásárlóink véleménye
Adatvédelmi nyilatkozat
Adatvédelmi irányelveink
Vásárlási feltételek
Az alábbi feltételekkel vásárolhat
Színelmélet
Színelmélet
Használati útmutatók
Nyitólap / Használati útmutatók

Kedves érdeklődő Vásárlóim!

A webáruházban készült termékek kizárólag az Álomtextil kft.-től  származnak, nem viszonteladóktól. Ennek köszönhetően a minőséget személyesen garantálom és igyekszem fejleszteni, hogy megtartsam az Önök  évek óta tartó elégedettségét.

Termékeink designere és elsőszámú készítője Kocsisné Hidvégi Edit, diplomás pedagógus, szakképzett kereskedő és eladó. Személyes ötletei valósulnak meg ebben a szines világban, amit vevők sokasága örömmel használ otthonukban, megvalósítva álmaikat, vágyaikat.

Folyamatosan, a megrendelőkkel együtt gondolkodva alakulnak egyedi termékeink, amiket Önök is bátran újragondolhatnak, áttervezhetnek, a megvalósítási lehetőségek határain belül, de olykor kívül is.:))

Vevői hozászólásokat, véleményeket olvashatnak a "Rólunk írták" menüpontban.

Az itt látható termékek az elmúlt 10 év tapasztalatát ötvözve, nagy-nagy szeretettel , rajongással készülnek.

Egyszemélyes vállalkozásunk 2010 tavaszára nőtte ki magát Kft-vé, a megszaporodó vásárlói igényeknek köszönhetően.

 

Falvédőink, ágytakaróink, babaszobai és gyerekszobai lakberendezési és dekorációs textíliáink összetétele a következő:

Anyaguk szinte 100%-ban kiváló minőségű pamutvászon. Amelyik terméknél műszál is megtalálható az alapanyagban, azt a terméknél  jelezzük. Előfordul pl. dekorációs elmként a szatén, a maga elegáns csillogásával, vagy a babaplédeknél a babysoft, pihepuha lágyságával.

Belsejükben 1, 1,5 cm cm vastagságú műszálas flíz töltő található. /150 gr. flíz töltő, / Ettől olyan paplanszerű, pihepuha, vastagabb a textúrája minden terméknek.

Amennyiben vastagabbra szeretnék a terméket, előre jelezzék, minimális felárral van rá lehetőség!/

termékszerkezet

Amennyiben extramennyiségű steppelést, gépi tűzést kérnek, annál merevebb lesz a munkadarab, így ezt a technikát babatakaróknál nem ajánlom. A járókába készülő hempergő, vagy játszószőnyeg is elveszti teltségét, ha agyonsteppeljük.

A babaágyba készülő fejvédőkbe és hempergőkbe dupla vastagságú flíz töltő kerül, hogy még komfortosabb legyen az izgő-mozgó babáknak első ágyacskájuk.

 

Kizárólag forró vízben beavatott, vadonat új anyagokkal dolgozunk, soha nem használunk újrahasznosított ruhaneműt, anyagot , vagy lakástextilt. Évek óta kialakított jó hírnevünk többet ér annál! Így tulajdonképpen nem is ajánljuk az azonnali mosást, mert tiszta környezetben, minőségi, tiszta , mosott, beavatott anyagokkal dolgozunk. Igaz, a töltőt nem mossuk ki.:)

Hátlapjuk hófehér lepedővászon, minden esetben. Beavatva.

termékek hátsó oldala

 

Falvédők felszerelése:

Az Álomtextil webáruházban minden falvédő füllel készül, amivel fel lehet akasztani a falra. Még azok  a termékek is, amelyeknél nem látszik. Ott hátsó füles megoldást alkalmaztunk, ahogy  a mellékelt képeken is látható, hogy ne látszódjon a léc, amire felszerelték.

hátsó füles felfüggesztés

Választható látszó füles felfogatás is:

A fülecskék kb . 15 cm-enként követik egymást, elölről nem láthatóak, egy kis bőséget rájuk hagyva, hogy az egy centi vastag léc ne húzza fel a hátsó vásznat.  

A lécet Önöknek kell megvásárolniuk, a barkács áruházakban, mert nem fér bele a csomagba:)

Vagy a két végén egy L alakú kampóval rögzíthetik a lécet , vagy 2-3 tiplivel , falbafúrt csavarral lehet a falra fogatni. /Apukák tudni fogják!/

 felfogatás falra

 

 Kezelési útmutató: A termékek mosógépben alacsony hőfokon, kímélő programon, 30-35 OC-on moshatóak, szárítógép használata Tilos!!!

Vasalni 2-es fokozaton, nem rányomva a vasalót, gőz használata nélkül javasolt, mivel a flíz töltőt megolvasztja a nagy hő és a forró gőz. Nyirkos állapotban javasoljuk vasalni, a varrások mentén enyhén kihúzogatva az anyagot.

Ne féljenek használni, tartós, hosszú életű anyagokból készülnek.

Első mosásnál javasolom a kézi mosást, hogy lássák, hogyan működnek az anyagok. Finoman, megnyomkodva, nem dörzsölve.

Vegyileg nem tisztíthatóak, fehérítésük tilos! Klór tartalmú tisztítószertől védjék, mert kifakul.

 

Évek óta igyekszünk a minőséget javítani, egyre szebb, jobb minőségű anyagokat beszerezni, hogy az Önök legnagyobb megelégedését szolgálja!


Kinálatunkból
Kategóriák
Zsebes falvédő
Zsebes falvédő
89 termék